Spørsmål

Her kan du finne noen av svarene du lurer på. Finner du ikke det du lurer på alikevell? Send oss gjerne en mail så skal vi svare så fort vi kan.

 • Hva skjer på Marienlyst?

  Vi i Ferd Eiendom jobber sammen med arkitekter om et planforslag for hele området. Planforslaget er basert på en omfattende sosiokulturell stedsanalyse, medvirkningsprosess og strategi for bærekraftig utvikling. Planforslaget vil sendes til Plan- og bygningsetaten tidligst 2024

 • Når begynner dere å bygge boliger? 

  Vi holder på med planprosessen nå og arbeidene med selve byggingen ligger mange år frem i tid. Tidligst begynner vi på konkrete byggeprosjekter når NRK har flyttet til nytt hovedkontor.

 • Hvor kan vi følge med på hva som skjer?

  Vi har denne nettsiden og egne sosiale mediekanaler for Marienlystprosjektet. Vi har også opprettet Lille Studio rett utenfor Store Studio. Det er åpent og bemannet hver torsdag og alle kan ta turen innom for en prat om prosjektet.

  Lille Studio: https://www.lillestudio-marienlyst.no/

 • Hva kommer til å skje med Kringkastingshuset? 

  Vi har gjennomført et parallelloppdrag for Kringkastingshuset med fire arkitektkontorer og vinnerforslag fra KIMA Arkitektur kan leses på nettsiden vår. Kringkastingshuset er et nasjonalt ikon og vi ønsker å beholde det som en kulturhub med ulike aktiviteter og funksjoner i samsvar med vernebestemmelser og andre hensyn. 

  Vi i Ferd Eiendom kommer til å arrangere en rekke medvirkningsarrangementer både fysisk og digitalt i årene som kommer. Arrangementene publiseres på nettsider og på sosial medier. Ta gjerne kontakt med oss på osl@ferd.no

Har du et spørsmål, en tanke eller en ide? Da vil vi gjerne høre fra deg!

osl@ferdeiendom.no

Har du et spørsmål, en tanke eller en ide? Da vil vi gjerne høre fra deg!

osl@ferdeiendom.no