Øyvind Svare Lorentzen blir ny direktør for Marienlyst i Ferd Eiendom

Marienlyst er et svært viktig byutviklingsprosjekt for Ferd Eiendom og for Ferd. Nå går Marienlyst inn i en ny fase der det skal jobbes ut et forslag til reguleringsplan. Øyvind Svare Lorentzen blir ny direktør for Marienlyst, som nå blir eget forretningsområde i Ferd Eiendom.

Lorentzen har en master i bygg- og miljøteknikk fra NTNU. Han har tidligere jobbet i Skanska og AF Eiendom og har vært prosjektansvarlig i Ferd Eiendom siden september 2021. I tillegg til å være lidenskapelig opptatt av byutvikling, har han en interesse for gode medvirkningsprosesser og en erfaring med komplekse prosjekter. Han gleder seg til å ta fatt på den krevende oppgaven som direktør for Marienlyst. «Jeg har vært med i Marienlystprosjektet siden jeg begynte i Ferd Eiendom og gleder meg til å videreføre det svært grundige og kompetente arbeidet som er gjort. Vi har et sterkt team som dekker alle de fagområder et slikt prosjekt må ha for å lykkes. Jeg skal gjøre mitt for at Marienlyst skal leve opp til visjonen om at stedet skal bli et levende, urbant og grønt område for de som opplever, bor og jobber der», sier han.

«Det veldig hyggelig å kunne løfte frem en av våre egne til rollen som direktør for Marienlyst, og det er svært gledelig at Øyvind har takket ja til denne krevende oppgaven», sier administrerende direktør Camilla Krogh. «Marienlystprosjektet er godt rigget for oppgavene fremover og vi har stor tro på at Øyvind vil lede teamet på en svært god måte videre», fortsetter hun.

Vi gleder oss til fortsettelsen.

Innspill

Har du spørsmål, forslag eller ønsker en prat om noe du engasjerer deg for i forbindelse med utviklingen av Marienlyst? Ta kontakt med oss her via dette skjemaet, eller send oss en epost! Du finner kontaktinformasjon nederst på siden.

Vi skal forsøke å svare så snart som mulig!

Delta

Vi har ikke delt den digitale undersøkelsen eller påmeldinger til verksteder enda, men om du ønsker å få tilsendt dette på e-post, kan du legge igjen adressen din under.